Търсят се апартаменти в Пловдив Тракия ново строителство
апартаменти в Пловдив Тракия

Пазарът на апартаменти в Пловдив Тракия е активен

Тракия е най-младият пловдивски район и същевременно най-желаният за живеене. Не е случаен фактът, че преди години спечели приза сред пловдивчани „Най-добър квартал за живеене“. Като допълнение, това е третият по големина в страната ни жилищен комплекс. Заради всичко това, а и заради наличните удобства в квартала, търсенето на апартаменти в Пловдив Тракия е активно. Богатата магазинна мрежа, наличието на много места за спорт, центрове за услуги, кафенета и ресторанти допълват комфорта на жителите.

Има интерес към оферти за апартаменти в Пловдив Тракия в новопостроени сгради

Разбира се, при покупка на жилище най-привлекателните оферти са тези, в които се предлага имот в новопостроена сграда. Новото строителство в района е активно, а сделките „на зелено“ са все по-популярни. Клиентите спокойни предвид факта, че в по-голямата си степен строителните компании, които в момента строят в района, са им познати, с доказано във времето качество на изпълнение и стил на работа и рисковете от некоректно изпълнение на договорите са сведени до минимум. В момента новото строителство предлага изгодни и интересни оферти, в луксозни, сгради със срок на завършване м. Декември 2016 г. квадратния метър се продава за 430 евро.

Разнообразни са предложенията за покупка на апартамент в Пловдив Тракия

Има много добър избор сред офертите за двустайни и тристайни жилища. Продажбите се извършват за средно 515 евро/кв.м. Това е цена, която е с малко над 12% по-висока в сравнение със същия период на миналата година при тристайните и само 2% при двустайните апартаменти. По-силния интерес към по-големите квадратури определено влияе на пазара на имоти. А според брокери, освен, че се обръща по-голямо внимание на тристайните апартаменти през последната година, нараства и броят на младите семейства, които ги купуват. За да вземат такова решение положително им влияят ниските лихвени проценти по ипотечни кредити в момента.

Луксозен апартамент в Пловдив Тракия – има добър избор

Тези, които са се насочили към луксозния сегмент няма да останат разочаровани. На пазара на имоти в квартала има много добри предложения, отличаващи се с качество, стил и лукс в изпълнението и обзавеждането. При площ от над 164 кв.м. цените им надхвърлят 76 000 евро. Повечето се намират в комплекси с контролиран достъп.
Винаги най-добри оферти за апартаменти в Пловдив ще откриете на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_пловдив/
Подобни статии от този сайт